Kontakt      Søg      Anbefalinger      Om Supreme-booking      Nyheder

Booking af musik hos Supreme-booking

Når du planlægger en fest og overvejer, hvilken musikstil du har lyst til at give dig og dine gæster, så kan det være en god idé at lade sig inspirere. Det kan du nemt gøre på Supreme-booking.dk. Her finder du et meget bredt udvalg af alt indenfor musik. Om du ønsker en solomusiker til at spille til din fest, eller om du er mere på jagt efter et stort partyband, som nærmest kan blæse taget af huset, så finder du hos Supreme-booking dygtige og meget kompetente musikere og bands, som med sikkerhed kan være med til at fuldende dit arrangement.

Skal du holde temafest, så kan et band, som spiller hits fra eksempelvis 50'erne eller 60'erne være et stort hit. Det kan også være du er mere til en god gang 70'er disco med pailetter, Travolta moves og fællesdans. Eller måske har du allermest lyst til at høre alle de gode 80'er hits fra din ungdom... Hvad du end tænker, så kan du nemt booke musikken lige her.

En anden mulighed er at vælge en helt specifik kunstner/band og finde et jamband, der tager dig og dine gæster med på en tur ind i netop din yndlingskunstners univers. AC/DC, Shu-Bi-Dua, ABBA eller Gasolin', du bestemmer.

Står I overfor planlægningen af et bryllup og mangler input til den muskalske side, så er der her samlet en lille præsentation af nogle af de populære musikere og bands. Som et smukt og smagfuldt indslag i en tale er det muligt at få en sang leveret af en professionel sanger. Musik under maden kan klares med en pianist eller måske en jazzduo sammensat efter jeres ønsker. Og til dansen kan I vælge mellem nogle af de bedste bryllupsbands i landet. 

Kontakt Supreme booking i dag og lad os sammen finde frem til netop den musik, som vil gøre din fest helt perfekt. 

Supreme-booking arbejder for det vellykkede arrangement for både arrangør og musiker.