Kontakt      Søg      Anbefalinger      Om Supreme-booking      Nyheder

Om Supreme Booking

 

Supreme-booking har eksisteret siden 2006 og formidler årligt musik, underholdning og foredrag til mange tilfredse kunder fordelt over hele Danmark og Grønland. Lige fra den mindre private fest til større firmafester og erhvervsarrangementer.

Et til stadighed voksende netværk af dygtige bands, musikere, tryllekunstnere, stand-up komikere og foredragsholdere er rygraden hos Supreme-booking. Når det kobles med en seriøs og professionel rådgivning samt en dedikation til det vellykkede arrangement, så har du en stærk kombination, som med garanti kan mærkes til dit næste arrangement.

Det bedst mulige arrangement for både arrangør og artist sikres gennem tre grundregler:

  • Solidt kendskab til artisten
  • Grundig dialog med arrangør og artist op til arrangementet 
  • Opfølgende evaluering med både arrangør og artist

--

Supreme-booking drives af Jakob Alban Birkesholm med en solid og årelang erfaring i underholdningsbranchen. Som bassist i en lang række bands over de seneste 20 år har han opbygget en kæmpe viden, når det gælder succesfulde arrangementer. Det er denne erfaring, der, sammen med interessen for den saglige og professionelle rådgivning, gør, at du altid får god og reel rådgivning ifm. dit arrangement. 

--

Supreme-booking.dk opdateres ofte med dygtige og spændende artister. Har du gode idéer, som du har lyst til at dele, så er du meget velkommen til at ringe på tlf. 40948383 eller skrive til mail@supreme-booking.dk.