Kontakt      Søg      Anbefalinger      Om Supreme-booking      Nyheder

Anbefalinger

"Hej Jakob Vi var meget tilfreds med Jespers optræden. Han var god til at få hele salen med. Han fik også fat i alle aldersgrupper. Kommunikationen med dig har også været fin."
Lisbeth, Firmajulefrokost Kvickly Ebeltoft
"Hej Jakob Vi er super glade for aftenens forløb med "The Real fakestars" De er klar om 10 år når vi skal fejre 60 års. Tak for super samarbejde!"
Annette, Privat arrangement i Aalborg
"Hej Jakob Det har været en fin service, jeg har fået fra din side. Ift. Basim underholdte han fint til vores shows, og ydede en super fin performance."
Lone, Generation Handball i Viborg
"Hej Jakob. Det gik simpelthen så fint. Partystarters levede absolut op til forventningerne. Og jeg må sige, at jeg har været meget tilfreds med dit arbejde også. Dejligt at du har haft så mange muligheder og fulgt op. "
Stinne, Bryllupsfest i Skanderborg
"Musikken ved vores fest var helt igennem super! Energisk, uovertruffen og med sprudlende energi!! Jesper afsluttede med den flotteste saxofonsolo efter aftale, det var absolut helt i top!! Det har været fin og passende kommunikation fra dig. Hjælpsomt og godt! "
Ruth, Privat fest i Vejle
"Jeg har igennem Supreme booking hyret Daddy Said so til vores byfest i Egebæk-Hviding. Al kommunikation med Jakob fra Supreme-booking, har været til ug. Der har været fantastisk service hele vejen igennem, og jeg vil helt klart anbefale ham til andre og booke igennem ham igen. Daddy Said So kom og fyrede en kanon fest af. Deres musik er fantastisk, og man kan næsten ikke sidde stille. Daddy Said So vil jeg helt klart benytte mig af igen, når muligheden er der. Alt i alt så går man ikke fejl af Daddy Said So og Supreme booking."
Susan, Hviding Byfest
"Det var helt fantastisk aften – den sad lige i skabet. Vi blev varmet op af Sepp Piontek og herefter gik GasBox drengene på. Flere af deltagerene syntes at det var en tro kopi af Kim Larsen – alle var begejstret, og da middagen var overstået gik dansen i gang. 5 ud af 5 stjerner herfra."
Michael, Odense Congress Center
"Hi Jacob Vi havde et brag af en fest tak – og Festorkestret gav den top gas og levede fuldt og helt op til vores forventninger! Jeg vil også anbefale Supreme-booking til dem, jeg kender der må får brug for det – og det vil jeg gøre på baggrund af den gode service, nemt og smertefrit forløb og jo selvfølgelig den gode oplevelse med bandet."
Anette, Strandgaarden Wine & Spirits A/S, Espergærde
"Hejsa Jacob. Først synes jeg at det har været en fin kontakt vi har haft med dig hele vejen igennem, du er hurtig til at svare tilbage når vi har henvendt os, og en fin hjælp fik vi da vi skulle finde en foredragsholder. Jespers foredrag var humoristisk, fængslende og til tider sørgmodigt. Et foredrag som gav stof til eftertanke. Og så er Jesper et yderst sympatisk menneske. Folk kom hen til mig efter foredraget og sagde at det havde været en rigtig god oplevelse. Så mange tak herfra. "
Dansk Blindesamfund, Vendsyssel
"Det var helt igennem en god oplevelse. Dette gælder både musikken og formidlingsprocessen. Vi havde en fantastisk dag, og Jacobs engagement var i top."
Sanne Bregnemose, Privat arrangement i Århus
"Vi har brugt Supreme-Booking i forbindelse med booking af foredragsholdere til vores Erhvervsklub-program i efterhånden fem år nu, og det er en fornøjelse at arbejde sammen med Jakob. Han vender hurtigt tilbage med svar og løsninger på alle opgaver. Detaljer i forbindelse med den enkelte foredragsholder er der også helt styr på. Vi kan varmt anbefale Supreme-Booking!"
Inge Lindal, VIBORGegnens Erhvervsråd
"Hej Jakob, Det har været en meget positiv oplevelse at samarbejde med dig og dit bureau. Der er en meget tæt opfølgning hele tiden på, at alle aftaler er i orden, så jeg, som arrangør, har følt mig helt tryg."
Elizabeth Gudberg, Centerleder Rosengårdcentret i Silkeborg
""Vi har været godt tilfredse med den service, vi har modtaget fra Supreme Booking. Vi blev guidet til valg af underholdning til vores firmaarrangement og der har hele vejen gennem forløbet været god formidling og opbakning fra Jakob’s side. Oplevelsen af Andreas Bo levede også op til forventningerne og satte den rigtige stemning på dagen.""
Carsten L. Pedersen, Kundearrangement hos Nutrimin
"Vi havde i forvejen aftalt med DJ'en, hvordan han skulle præsentere musikken. Det gjorde han på en behagelig måde og overholdt alle vores aftaler om fremførelse af musikken, opstilling af udstyr m.m. Han var meget punktlig og ordentlig i sin tilgang til opgaven."
Stine & Palle, Privat arrangement
"Vi havde særlige ønsker til musikgenrer, som Thomas til fulde opfyldte med sin formidable evne til at indleve sig i vores ønsker og vores fest. Hans fremførelse af musikken var yderst smagfuld og foregik på en meget naturlig måde. Thomas gav os en smuk musikoplevelse og er en sublim pianist."
Stine & Palle, Privat arrangement i Viborg
"Det var super godt med bandet. Superband spillede god danse music og sørgede for at dansegulvet var godt fyldt. "
C. Lassen, Privat arrangement på Hindsgavl Slot
"Hej Jakob, Vi havde en super aften. Jesper's foredrag var underholdende, men gav da også stof til eftertanke. Kan kun anbefales!"
Lisbeth/Club81, foredragsaften i Grindsted
"Hej Jakob Vi var meget tilfredse med arrangementet. Thomas spillede fint - men vi har jo benyttet ham tidligere, så vi vidste han var god. "
Sanne, Privat arrangement i Århus
"Hej Jakob Det var et super arrangement med Jesper Grønkjær. Han gik lige ind i hjertet på kunderne til mødet. Høj klasse, og en fantastisk fortælling han havde. Får stadig kuldegysninger ved nogle af de ting han fortalte, og han var engageret, levende og høj klasse."
Hermann Salg & Event, foredragsaften for lokal erhvervsklub
"Foredraget med Jesper Grønkjær levede i fuld grad op til vores forventninger. Det var rigtig godt. Vi har ikke nogen fingre at sætte på noget. Top klasse!"
Casper/Viborg Golfklub, foredragsaften for lokal erhvervsklub
"Vi havde en fantastisk fest og musikken levede fuldt ud op til vores forventninger. Vi takker for et godt og professionelt samarbejde, hvor der bare har været styr på tingene. Vi kan kun give både dig, Morten Haugshøj Trio og Poplicity vores allerbedste anbefalinger. De bedste hilsner "
Kim & Annemarie, Privat arrangement, Dollerup Mølle
"Koncerten med Le Freak til Snapsting 2014 gik godt. Jeg har haft en god oplevelse med samarbejdet med dig. Du er til at regne med og det er godt. ;-)"
Mette, Viborg Kommune, Le Freak
"Hej Jakob. Vi have en fantastisk formiddag. Kasper er en dygtig og meget levende kunstner. Børn og voksne var både glade og begejstrede. Jeg elsker når der kommer kommentarer fra børn med udtryk som wauw, wow, hvordan gør han, snyder han osv. Og de udtryk fik Kasper frem. Jeg har fået en rigtig god behandling fra dig og takker for hjælpen. Ikke sidste gang vi benytter jer. Mvh Bente "
Fælleshåbsskolen, Underholdning
"Vi havde en rigtig god oplevelse med Midt i en Drøm. Musikken var god, lyden var god, og der var flere af mine kollegaer, der roste mig/os for valget af band. Mange dansede til musikken, og det er jo som regel et tegn på at musikken er god. Jeg vil godt anbefale Midt i en Drøm til andre."
Brian, Datea A/S, Sommerfest for ca. 180 feststemte mennesker
"Hej Jakob. Anders levede i den grad op til vores forventninger, Han gjorde det virkelig godt i lørdags og vi er fuld ud tilfredse med ham. Vil til en hver tid anbefale ham igennem dig :) "
Eva & Martin, Privat arrangement
"Hej Jakob! Nu har vi jo haft So 90's ude én gang før, så vi var ikke i tvivl om at selve koncerten var iorden - og det var den bestemt også denne gang! Vi har fået rigtig positiv respons fra publikum som havde en fed fest! De kan jo bare dét skidt! Vores personlige erfaringer med bandet backstage og bookingbureauet i forbindelse med booking osv. var særdeles god, de var enormt søde og fleksible, så alt i alt en rigtig god oplevelse! Vi håber på at kunne gentage samarbejdet næste år :-) Mvh Emil"
Frederiksberg Campus, Smediefesten
"Mads spillede lige efter min smag. Diskret baggrundsmusik. Vi kunne nyde hans musik samtidig med, at det var muligt at snakke sammen. Musikken var variende og fantastisk frokostmusik."
Jette, Mads Bærentzen til privat arrangement
"Kære Jakob Vi var glade og tilfredse! Abbatizers levede helt op til vores forventninger."
Tri, Privat arrangement i Vig
"Hej Jakob! Vi havde en virkelig god fest og var meget glade for musikken. HeadZ trio var dygtige, lyden var i orden, og vi kan kun anbefale dem."
Vibeke & Henrik, Privat arrangement på Djursland
"I krisetider er det svært at bevare optimismen, men efter Erik Østenkjærs foredrag, fik mange af tilhørerne sat livet og den personlige vilje i perspektiv og gik hjem med noget at tænke over. Erik fortalte om sine erfaringer og metoder med mentaltræning og viljens vej til sejr på en fængslende og humoristisk måde, der gav tilhørerne noget at reflektere over. En af tilhørerne kontaktede mig dagen efter for at fortælle, at det bare havde været den bedste aften, og at hun stadig var hel høj efter foredraget. "Det var jo bare så sandt, det Erik fortalte omkring viljen. Og jeg kan slet ikke få armene ned," fortalte hun. Erik levede fuldt ud op til vores forventninger."
Metha Poulsen, Landbo Limfjord i Skive
"Hej Jakob Jo tak, det var en supergod aften, og musikken var jo helt suveræn. Orkesteret (Collage) formåede jo at få folk på dansegulvet hele aftenen, så de levede fuldt ud op til vores forventning. "
Jørgen Nissen, Bombardier i Randers
"Kære Jakob. Midt i en Drøm. ja, det var vi næsten! Det vi havde håbet på og forestillet os om dette 80er band, viste sig i hvert fald fuldt ud at kunne udfylde vores drømme. De fulgte konceptet med 80'er sange og afveg ikke derfra, hvilket var helt gennemført. Vores gæster var på dansegulvet stort set hele tiden i de 3x45 min, de spillede, og der blev flere gange dannet "halv-cirkler" på gulvet til "Afrika" og "Den jeg elsker" etc.. Jo, musikken levede bestemt op til vores forventninger, og vi er meget tilfredse med aftenen."
Pernille og Mads, Privat arrangement Vejle
"Jesper Grønkjær gennemførte programmet på bedste vis, han er enormt dygtig, underholdene og sjov og et meget tiltalende menneske."
Merete Trap, Sæby Bibliotek
"Hej Jakob Backbeat levede bestemt op til mine forventninger. De leverede en medrivende oplevelse og var gode til at få gæsterne ud på gulvet. Der blev givet gas på scenen og der blev uddelt mange roser fra publikum - som de fik overdraget sammen med min JUBEL-glæde for arrangementet og engagementet."
Mette Marie, Paletten
"Vi havde en rigtig fed fest på Slagelse Gymnasium i fredags, og So90's gjorde et stort bidrag til dette! De leverede en virkelig fed koncert, og der har været mange efterfølgende roser til dem fra rigtigt mange til festen."
Jonas Jensen, Slagelse Gymnasium
"Hej Jakob. Det gik rigtigt fint, Fake That var meget søde. Og de spillede godt, stort set alle var på dansegulvet :-) Tak for denne gang."
Charlotte, Hummel International A/S
"Hej Jakob. Jeg vil naturligvis gerne melde tilbage på vores oplevelser omkring julemandens besøg. Han var fantastisk professionel og levede sig utrolig meget ind i rollen. Han havde helt kontrol over 50 børn (i sig selv en præstation), og hans trylleshow ramte plet. Han kom i god tid, og blev længere end aftalt. For, som den professionelle mand han var, ville han ikke tage af sted hvis der var risiko for at møde børn på parkeringspladsen, for de skulle ikke se at julemanden steg ind i en bil, for han flyver jo af sted i sin kane. Top-proff. "
Marianne, Gorrissen Federspiel
"Hej Jakob Vi havde en skøn aften. Dansegulvet var fuldt hele tiden, der var bare gang i dem. Så ja, de levede fuldt op til vore forventninger- og mere til. Med hensyn til Supreme-booking, så var det helt i top."
Birthe Morbjerg, Elopak A/S
"Vi havde en rigtig god aften, og DJ´en levede klart op til vores forventninger, musikken passede fint til vores aldersgruppe. Mht. din formidling, så har jeg kun positiv feedback - alt klappede, så vi kan kun være tilfredse !"
Annette W. Jørgensen, Peter Larsens Kaffe
"Thomas Grønnemark holdt den 26. november 2010 et indlæg for medarbejdere fra Advokatgruppen, Inkassogruppen og Parkeringsgruppen, hvor han på glimrende vis underholdt om emnet arbejdsglæde."
Jørgen Pedersen, Advokatgruppen
"Hej Jakob. Foredraget med Karen Mukupa gik rigtig godt i fredags. Publikum fik en uforglemmelig oplevelse. Karen er jo en alle tiders supersød pige, og hun fortalte gribende og levende - og meget personligt. Vi var meget tilfredse, og har kun godt at sige om arrangementet. :-)"
Merete Trap, Sæby Bibliotek
"Hej Jakob Musikken var helt i orden, nogle fantastiske fyre og en fed humor. Vi havde en skøn fest og alle var vild med musikken. Det har været nemt at booke ved dig og det har været godt. Helt i gennem en dejlig oplevelse. Vi har anbefalet dig til mange af de gæster, der var der i lørdags."
Mette & Freddy, 40 års fødselsdag
"Jeg har med stor tilfredshed benyttet Jakob og Supreme-booking til booking af to bands, og i begge tilfælde har Jakob været yderst skarp til at opfange mine ønsker og fået booket præcis de bands, som har kunnet levere netop den ønskede stemning og ramme. Hvorfor nøjes med godt, når det kan være Supreme!"
Flemming, Privat arrangement i Hammel
"Jakob har flere gange booket jobs for mig - både i forbindelse med min optræden som Den Rare Julemand og som Cirkus Minimus. Kontrakterne er fulgt til punkt og prikke - og der her hver gang været tale om gode jobs med engagerede arrangører. Jeg anbefaler meget gerne Jakob og Supreme Booking til både artister og arrangører."
Den Rare Julemand, flere arrangementer
"Jakob is easy to work with. He provides the details needed for you to do your job, the best way you can. That he is a popular booker is because he treats every customer as if he or she, was the only one in the world that matters. I am happy to be a speaker in "Supreme-booking" :-D"
Mette Bloch, Foredragsholder