Kontakt      Søg      Anbefalinger      Om Supreme-booking      Nyheder

Foredrag og foredragsholdere til alle typer arrangementer

En engageret foredragsholder har en evne til at tryllebinde og inspirere mennesker med sine spændende fortællinger. Og når det sker, så giver det for det første dine medarbejdere/kollegaer/medmennesker godt og brugbart input til deres fremtidige virke. Men det giver også en samlende og fællesskabsopbyggende oplevelse at kunne vende tilbage til et succesfuldt foredrag. Din virksomhed og ansatte får meget tilbage ved at booke et foredrag som en optakt til en firmafest eller som en peptalk om et relevant emne.

Når du kontakter Supreme-booking for at booke foredrag, peptalks, ordstyrere, konferenciers og lign., så er du sikret en seriøs og engageret rådgivning, som altid giver dig de bedste forudsætninger for at vælge den helt rigtige foredragsholder.

Supreme-booking arbejder kun med professionelle og spændende foredragsholdere, så kvaliteten er altid i orden. Booking sker nemt via mail, telefon eller personlige møder afhængig af, hvad du som kunde ønsker.

På denne side finder du foredrag om salg, motivation, kultur, politik, kommunikation, sundhed, folks livshistorier og meget andet. Du kan booke peptalks, salgscoaching og foredrag om alt mellem himmel og jord. 

Jeg formidler også en række forskellige workshops, som du kan læse mere om her.

Leder du efter en helt specifik foredragsholder, som ikke lige er at finde her på siden, så kontakt alligevel gerne Supreme-booking. Jeg tager gerne imod udfordringer og kan skabe kontakt til de allerfleste dygtige foredragsholdere.

For at vise lidt af bredden hos Supreme-booking, så har jeg igennem tiden formidlet foredrag med eksempelvis Morten Wagner (Freeway & Dating.dk), Thyra Frank (politiker og plejehjemsleder), Pernille Ravn, Soulaima Gourani, Christine Feldthaus og mange flere. 

Kontakt Supreme-booking og lad os sammen finde den bedste foredragsholder til dit næste arrangement. Jeg glæder mig til at høre fra dig!

 

Henrik Qvortrup ForedragDavid Guldager ForedragBook Foredrag Med Jesper Groenkjaer Hos Supreme Booking